Burn-out- en Transformatietraject

EXCLUSIEF TRAJECT VOOR BURN-OUT HERSTEL EN TRANSFORMATIE MET DE DUUR VAN TENMINSTE EEN HALF JAAR

Voor iedereen die een nieuwe levensstrategie heeft te ontwikkelen (omdat het zo niet langer kan).

Met behulp van paardencoaching en online ondersteuning.

  • 6 sessies van tenminste 2 uur bij de paarden

  • waarvan een groepssessie 

  • waarvan een terugkommoment

  • een half jaar lang online ondersteuning

  • verhelderende huiswerkopdrachten

Sessie 1:

Met elkaar bepalen wij in welke fase van de burn-out jij zit. Je kunt pas gaan ‘sleutelen’ als je redelijk ontspannen bent. Misschien is het eerst nodig dat je daar tools voor aangereikt krijgt. Hoe dan ook: we zijn al in de natuur en daar doen we wat nodig is om het goede uitgangspunt voor jouw proces te vinden. Wandelen, ademhalen, bij de dieren zijn, praten en een plan maken. Een doel stellen.

Sessie 2:

Zodra je er aan toe bent plannen we sessie 2. Hierin gaan we naar jouw basis. Naar jouw blauwdruk. Wie ben je, wat heeft jou gevormd, wat zijn jouw patronen en valkuilen? We werken met de paarden en maken gebruik van hun wijsheid.

Sessie 3:

Kernwaarden. In deze sessie bespreken we de 7 kernwaarden die jij in een huiswerkopdracht hebt bepaald en die voor jou het belangrijkst zijn. Passen deze kernwaarden bij het leven dat je lijdt? Bij de baan die je hebt? Welke wel en welke niet en hoe botst dat of gaat dat samen met de kernwaarden van anderen?

Sessie 4:

Een groepsmoment . Je neemt deel aan de workshop ‘Opstellingen met Paarden’. Jij mag hier het vraagstuk inbrengen waar je aan wilt werken. Een krachtig energieveld en een goed kader helpen je om inzichten te verwerven. Een ervaring die veel impact zal hebben.

Sessie: 5

En nu concreet: welke stappen ga je zetten? Houd ze tegen het licht. Hoe voelen de stappen? Kun je er mee vertrekken?

Het terugkommoment:

Dit is ca. drie maanden nadat je bent ‘afgezwaaid’. Hoe is het nu? We evalueren en waar nodig schaven we bij.

Bovenstaande beschrijving is zeer globaal. Het gaat hier om maatwerk. Speciaal voor jou. Zie het als een organisch en holistisch proces waarin wij steeds samen afstemmen wat het beste is voor jou. De paarden zullen hierbij vaak ingezet worden. Het is een avontuur, een reis die jou in je verdere leven gaat helpen vanuit jouw kern te leven. Daarvoor is moed en doorzettingsvermogen nodig maar ik beloof je dat je er uitkomt als een gelukkig en vrij mens!

Prijs: 

1.375,00 (Bij zakelijke afname is dit ex. BTW).
Je kunt kiezen voor 5 termijnen van 275,-
Betaal je in een keer? dan krijg je 50,00 korting.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem graag contact op met je om verder te praten over je deelname. Als je een telefoonnummer achterlaat en een moment laat weten waarop je tijd hebt om te bellen, neem ik graag telefonisch contact met je op.

Of lees hier verder voor de meest gestelde vragen over dit programma