Coronaupdate

Regels 

Voorlopig zitten we er aan vast. Regels. Ik blijf goed op de hoogte van de do’s en dont’s via de beroepsvereniging CAT en houdt me hier aan. Zo blijven we veilig werken.

Wat we kunnen doen:

Een online opstelling. Je kunt een individuele online opstelling boeken. Ik heb al ervaren dat dit heel goed en diep doorwerkt. Ik denk ècht dat ik je kan helpen als het water je even aan de lippen komt te staan of als je deze tijd wilt gebruiken om je te verdiepen. Een online opstelling kost 79 euro en duurt doorgaans een uur.

1-op-1 werk met de paarden gaat gewoon door. We kunnen buiten prima werken met de paarden. Dus ben je niet verkouden of koortsig en wil je lekker buiten aan de slag? Even ontstressen en gezonde zeelucht inademen? Je blijft van harte welkom op Stal Paradiso. Alleen even niet met z’n allen tegelijk. Een opstelling met de paarden kost 95 euro per uur.

Virtueel weidebezoek lekker mee de weide in. Via Zoom neem ik je mee en kunnen we een geleide meditatie doen. Zo geniet je mee van de dieren, de rust en de kracht van de natuur. Even naar ‘het lege midden’. Voor 15 euro krijg je van mij een zoomlink en gaan we samen op pad. Online.

Graag wens ik je veel sterkte toe met alles.