Coronaupdate

Alles verandert…

Waarschijnlijk staat bij jou, net als bij mij, alles op z’n kop. Ik merk zelf al dat dit extra druk oplevert en dat oude pijn makkelijk opnieuw de kop opsteekt. Doordat we langer thuis zitten, machteloos zijn, in het gezin op elkaars lip zitten en ieder op zijn eigen manier zijn spanningen over wat gaande is kwijt moet, kan de maat wel eens vol zijn. Kun je wat ondersteuning gebruiken?

Wat we kunnen doen:

Toevallig (..) heb ik vrij recent de mogelijkheid gekregen om me aan te sluiten bij een online platform. Je kunt hier een individuele online opstelling boeken. Ik heb al ervaren dat dit heel goed en diep doorwerkt. Ik denk ├Ęcht dat ik je kan helpen als het water je even aan de lippen komt te staan. Je kunt boeken via het platform ziesoo.com, maar je kan me ook buiten het platform om benaderen om iets af te spreken.

En: het 1-op-1 werk gaat gewoon door. We kunnen buiten prima werken met de paarden. Ofwel in een individuele opstelling, ofwel in een paardenles. Dus ben je niet verkouden of koortsig en wil je lekker buiten aan de slag? Even ontstressen en gezonde zeelucht inademen? Je blijft van harte welkom op Stal Paradiso. Alleen even niet met z’n allen tegelijk. (Alle geplande workshops zijn geannuleerd.)

Graag wens ik je veel sterkte toe met alles.