Workshop Familieopstellingen met Paarden

30 juni van 10.00 tot 16.30 – inclusief lunch

Een opstelling met paarden werkt goed om een verstrikking te ontwarren of een belemmerend patroon zichtbaar te maken. Je kunt na een opstelling vaak weer bewegen. Het leven wordt soepeler. Je voelt je erna vaak vrijer en gelukkiger. Het werken met de paarden maakt dat het een bijzonder moment wordt.

Jouw vraag is leidend in de opstelling die we voor jou gaan maken. Ik maak het graag mogelijk voor je om informatie op te diepen uit het ‘wetende veld’. Tijdens deze workshop kun je een vraag opstellen die werk- of privé gerelateerd is. Je kunt meedoen als vraaginbrenger of als representant.

•Vraaginbrenger: Een vraag kan over van alles gaan. Een probleem in een werksituatie, een lastige keuze die gemaakt moet worden, een familiekwestie die uitgediept mag worden, zomaar onbehagen, stagnering, ziekte of wat dan ook wat op dit moment lastig is in het leven. Voorafgaand aan de workshop spreken wij elkaar uitgebreid, zodat de vraag goed kan worden geformuleerd.

•Representant: Het kan zijn dat je gekozen wordt om in de opstelling iemand of iets te vertegenwoordigen. Zo helpen wij elkaar verder. Ook een paard kan als representant deelnemen. Zij zullen de hele dag actief met ons meedoen en ons bij de les houden.

Een prachtige ervaring met vaak een mooi resultaat, buiten in de natuur in het hier en nu onder deskundige leiding van Mirjam Rutten. Familieopsteller en Psychosociaal therapeut.

Max aantal personen:
10

Kosten:
Vraagsteller: € 137,50
Representant: € 49,50
Dit is inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch.

Om deel te nemen is geen ervaring met paarden of met opstellingen nodig. Iedereen kan meedoen.

Wil je meer weten of je vast aanmelden, laat dan je gegevens achter, en je hoort snel van me.

Wanneer jij je aanmeldt voor een vraag, laat dan alstjeblief een telefoonnummer achter en een tijdstip waarop het je uitkomt om even te bellen. We kunnen dan samen jouw vraag voorbereiden.