Incompany – Teambuilding en Organisatieopstellingen

Teambuilding

Je team kan wel een oppepper gebruiken. Je wilt iets doen met elkaar maar wel graag met inhoud.  De werkvorm mag impact hebben. Lekker naar buiten en actief aan het werk? Paardencoaching is een goede invulling. Er is alle ruimte om vooraf te bespreken wat ‘issues’ zijn die als insteek kunnen dienen. Gaat het om samenwerken, vertrouwen, elkaar iets gunnen, beter communiceren? Is er een verandering op til en geeft dat onrust? Samen met de paarden voeg ik waarde toe aan jullie proces en team.

Organisatieopstelling

De doelen worden niet gehaald, de groei stagneert. Het lijkt of er alleen maar politieke spelletjes worden gespeeld en iedereen loopt ontevreden rond. Hoe komt het eigenlijk dat niemand grip heeft op de afdeling? Waarom is het verloop zo hoog? Om nog maar te zwijgen van het ziekteverzuim. Heb jij verantwoordelijkheid voor deze gang van zaken en krijg je er niet echt grip op?
Dan is een organisatieopstelling een goed idee. We gaan zoeken naar de dieper gelegen oorzaken van deze problemen. Oplossingen worden niet gezocht in de zoveelste reorganisatie maar in de basis en de roots. Een bedrijfscultuur kun je niet veranderen door nog meer regels in te stellen en wat met mensen te schuiven. Er moet naar de fundamenten en interne waarden gekeken worden.
Zal ik je daamee helpen? Ook online mogelijk.

 

Is je belangstelling gewekt en wil je eens verder praten over wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in. Ik reageer snel.

Prijs per dagdeel: € 950,00

Onderstaande organisaties gingen jou voor.

Voor Post.nl verzorgden wij de aftrap van het ‘Young Executive Program’ van de Baak. Op basis van de ervaringen van deze dag, worden de leerdoelen opgesteld.Bijdragen aan diverse in-company trainingen van:In opdracht van Corpus Consultancy onderdeel in het teamontwikkelingsprogramma van software architecten.Kempen & Oberdorf Sittard
Teambuilding

Qiss-it in Den Haag is een zeer snel groeiende en succesvolle recruiter in de IT-sector. De directie werd uitgebreid. Hoe samen te werken met deze nieuwkomer? Wat zijn kwaliteiten en dynamieken van beide directieleden en hoe komen die het beste tot hun recht? De paarden hielpen fantastisch met het verwerven van inzicht hieromtrent.
Sommigen zetten koers uit, sommigen stuwen. Met elkaar de goede kant op!

logo_aegon

Aegon afdeling Pensioenen
Diverse leiderschapstrainingen

 

Van Harte en Lingsma/Oegstgeest
Onderdeel van ‘Effectief Communiceren’

De Baak Managementcentrum VNO-NCW Noordwijk/Driebergen
Onderdeel van Talent Ontwikkelings Programma
syndle

Syndle
Gedragsverbeteraars Prinsenbeek
In opdracht van Syndle voor Groot Hoogwaak te Noordwijk een onderdeel verzorgd in een langer traject voor het managementteam. Grote veranderingen op til. Hoe blijf je in je kracht en haal je er uit wat er in zit? Zowel voor jezelf als voor je organisatie?

abn-amro

ABN-AMRO
Talent Ontwikkeling

ministerie

Politie Hollands Midden
Teambuilding
vankempen

Kempen & Oberdorf Sittard
Teambuilding

leiden

Openbare werken Gemeente Leiden
Doorbreken wij/zij denken binnen- en buitendienst

imagesA59L3RT6

Personeelsafdeling Gemeente Den Haag
Teambuilding, in samenwerking met Ine Ruijfrok


Plata Foundation/Leiden
Inspiratie docententeam