Meditatie bij de paarden

 

In de zwaarste dagen van de coronacrisis heb ik een aantal keer via Zoom een geleide meditatie verzorgd terwijl ik bij de paarden was. Dit viel erg in de smaak. Ik hoorde terug van de deelnemers dat het precies leek of zij bij de paarden waren. De geluiden van het kauwen van hooi, de wind door de bomen etc. helpen goed mee om in de sfeer van Stal Paradiso te geraken. Ik neem je graag mee naar de liefdevolle wereld van de kudde en je zult je week met een open mind starten. Geef je op en ik stuur je de link door. Welkom!

De eerstvolgende keer is maandag 21 september a.s. van 09.00 tot 10.00. Het is gratis!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Paardencoach aan Zee - Noordwijk
Average rating:  
 1 reviews
by Mireille on Paardencoach aan Zee - Noordwijk

Het was heel bijzonder. Door bij de paarden te zijn was er een grote rust in mij gekomen. Door de Social Distance was ik wat afstandelijker ten opzichte van ''de medemens" geworden. De meditatie hielp mij om de aankomende versoepeling een plekje te kunnen geven. Mijn eigen thema (over afstand en nabijheid) werd niet benoemd, maar ik voelde het wel heel goed doorwerken. ..