Online ondersteuning

Wil je liever online werken? Dat kan ook. Via Zoom en een fantastische online tool kunnen we aan jouw vraagstukken werken. Zowel in groepsverband als individueel. Het kan ook een goede ondersteuning zijn tijdens een traject.

Kosten voor een online sessie bedragen 75 euro. (Gedurende traject PK2.0 is dit gratis).

‘Terwijl ik het traject PK2.0 deed bij Mirjam, vond ik het heel fijn om tussendoor nu en dan te sparren. De online tool biedt gelegenheid om grote inzichten te verwerven binnen een korte tijd. Lekker efficiënt en super fijn om te doen’. 

–  Lars –

‘Vanwege Corona was het niet heel verstandig om naar Noordwijk naar de paarden te gaan. Het online werken was een goed alternatief. De kennis en kunde van Mirjam kan zij zeker ook online goed waarmaken.’

–  Nettie –

Ook voor organisaties:

Zitten al jouw werknemers nog wel op de juiste plek? Alles schuift en verandert. Wat zijn jouw dilemma’s en overwegingen? Zonde om nu een dure consultant in te huren terwijl een goede organisatieopstelling online jou ècht goede inzichten kan geven en je jouw dilemma’s en issues op zeer efficiente wijze online kunt uitwerken. Korte klappen, heldere inzichten. Daar zit je op te wachten nu.