13 juni 10.30-12.30: Online Opstellingen Workshop | Kom uit je Dip!

 

Werd je steeds wakker met een ‘gadverdamme’ gevoel de afgelopen weken? Het lijkt wel of alles dat al speelde zich uitvergroot toont. Met een mooie online tool kunnen we tot de kern komen van jouw ‘gedoe’. Via Zoom helpen we elkaar met het maken van een opstelling (een invoelbare uitbeelding) van dat wat je bezighoudt. Je hoeft niet de deur uit en het werkt prettig en efficiënt. Na jouw opstelling kun je lichter en eenvoudiger door. Iedereen mag voor 25 euro meedoen. Als je zelf geen vraag hebt, is het tóch fijn als je meedoet. Zo helpen we elkaar verder.

Wil je aan de slag met jouw vraag? Ik zou dan graag vooraf telefonisch contact met je hebben om samen te bepalen waar het precies over gaat.

Heb je nog nooit eerder een opstelling gedaan? Dat is helemaal geen probleem. Ik help jou er doorheen en reken maar dat je verrast zal zijn hoe goed dit werkt!

Waardevolle ervaringen:

“De online opstelling heeft mijn beleving rond dit onderwerp echt verschoven. Hierdoor ervaar ik ieder moment de verandering en nu een week later voel ik deze verandering in beleving nog steeds. Een opstelling op deze manier via ZIESOO is laagdrempelig, eenvoudig en tegen mij verwachting in zeker net zo krachtig als een opstelling met een hele groep mensen.”

– Lars –

“Wat een verhelderende ervaring! Alsof ik mijn eigen leven en ‘zijn’, mijn plaats vanuit een helikoper view kon overzien/inzien en dat vanuit huis. In één woord ‘verbluffend’.”

– Mike –

Wil je meedoen? Laat dan hieronder een bericht achter met je telefoonnummer, zodat we vooraf even contact kunnen hebben over jouw opstelling. Ook graag je e-mail adres, dan kan ik je de zoomlink en de factuur toesturen. Bedankt alvast en heel graag tot dan!