Voorjaarsvakantie 2022: Oppepdagen voor Kinderen

Kinderen komen in deze periode te kort en ik gun ieder kind een oppepper. Daarom organiseer ik in de voorjaarsvakantie (28 feb t/m 4 maart) speciale Oppepdagen voor Kinderen. Lekker bij de paarden. Het is voor kinderen in de leeftijdsgroepen 6 t/m 8 en 9 t/m 11 jaar.

Paarden worden ook wel de dolfijnen van het land genoemd en hebben van nature een kalmerende werking op hun omgeving. Het is heerlijk voor een kind om de vriendschap en de support van een paard te ervaren (andersom ook). Door om te gaan met de dieren ontdekken zij hoe je de leiding kunnen nemen vanuit zachtheid en eerlijkheid. Het gaat tijdens deze dagen niet om paardrijden maar om samenwerking.

Door middel van sport en spel met de dieren gaan we plezierschade inhalen èn leren we spelenderwijs meer zelfvertrouwen en sociale vaardigheden aan.

Per groepje is er maximaal plek voor 6 kinderen en ik hoor graag van de ouders/verzorgers of er speciale onderwerpen zijn die we mee kunnen nemen om aan te werken gedurende deze bijzondere week.

Tijden:

De kinderen van 6 t/m 8 zijn welkom in de ochtend: van 10.00 tot 12.00 uur

De kinderen van 9 t/m 11 zijn welkom in de middag: van 13.30 tot 15.30 uur

Kosten:

295 euro

Geef je hieronder op: