Workshop Opstellingen met Paarden

In deze workshop opstellingen met paarden kom je er achter wat zich onbewust afspeelt. We maken als het ware gevoelsfoto’s die je inzichten geven.

Ik ben een ervaren systemisch coach/opsteller en ik werk graag met mijn paarden samen omdat zij zonder oordeel waarnemen. Zuiverder kan niet.

De opstellingen kunnen familieopstellingen zijn, maar ook systeemopstellingen of structuuropstellingen. Jouw vraag is leidend en ik maak het graag mogelijk voor je om informatie op te diepen uit het ‘wetende veld’.

Met de deelnemers die zich aanmelden èn de paarden, maken we er een magische dag van. Zowel vraagstellers als representanten zijn welkom. Welkom in de kudde.

De dag ziet er alsvolgt uit:

Hoe laat:

Van 9.30 tot 16.30 uur

Waar:

Stal Paradiso
Duinweg 38A
2204AV Noordwijk
Max aantal personen:
15

Kosten:

Vraagsteller: € 75,–
Representant: € 25,–
Dit is inclusief koffie/thee/versnapering.
Lunch kun je zelf meebrengen.

Om deel te nemen is geen ervaring met paarden of met opstellingen nodig. Iedereen kan meedoen.

Er zijn twee soorten deelnemers:

•Vraaginbrengers
Een vraag kan over van alles gaan. Een probleem in een werksituatie, een lastige keuze die gemaakt moet worden, een familiekwestie die uitgediept mag worden, zomaar onbehagen, stagnering, ziekte of wat dan ook wat op dit moment lastig is in het leven.
•Representanten
Het kan zijn dat je gekozen wordt om in de opstelling iemand of iets te vertegenwoordigen.

Op de dag zelf zal alles goed worden uitgelegd. Indien je deelneemt als vraagsteller, zal er vooraf telefonisch contact zijn voor een intake.