Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 35 reviews
by Marion van der Plas on Stal Paradiso

Op 18 juli deed ik als vraagsteller mee aan de workshop opstellingen met paarden. Mirjam heeft een mooie plek voor haar en de paarden en ik voelde me gelijk ontspannen. Samen met de andere deelnemers vormden we een gezelschap alsof we elkaar al langer kenden. De paarden hebben hard gewerkt om te laten zien wat er voor mij te doen is in een situatie waar ik niet uitkwam. Na deze workshop kon ik de zaken in een ander perspectief plaatsen en komt er weer beweging. Het weer was op deze dag ook fantastisch. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen. Mirjam en de rest van de groep op die dag, bedankt! Met elkaar is het voor mij een onvergetelijke dag geweest en kom graag nog een keer terug.

Marion

by Annebert on Stal Paradiso

Met een aantal vriendinnen hebben we ons opgegeven voor een cursus basisprincipes familieopstellingen. Door corona werd de cursus helaas onderbroken, daarna opgesplitst in meerdere groepjes en toen hebben we de eindoefening niet meer met elkaar kunnen doen. Erg jammer. Twee van ons hebben wel het laatste dagdeel gedaan en dat was erg interessant. Blij dat ik daarmee de cursus op een goede en bevredigende manier heb kunnen afsluiten. Het eerste deel van de cursus was theoretisch en ik miste juist het gevoel om dieper op de familieopstelling in te gaan. Dat is meer dan goedgemaakt tijdens het laatste deel. Dank Mirjam voor die ervaring. Die had ik niet willen missen.

Annebert

by Afke Fokma on Stal Paradiso

Ik heb ervaring met opstellingen met mensen van de meest uiteenlopende onderwerpen, maar had nog nooit een opstelling met paarden meegemaakt.
Mirjam heeft me opgehaald bij de parkeerplaats en we hebben eerst rustig de tijd gehad om kennis te maken. Vervolgens heb ik kennis gemaakt met de kudde.
Voor de opstelling werd gebruik gemaakt van het medicijnwiel, waarbij ik onder begeleiding van Mirjam en in aanwezigheid van de kudde mijn leven heb doorlopen van geboorte tot nu en nog een bezoek heb gebracht aan mijn voorouders.
Tijdens het doorlopen van mijn leven kwamen de paarden in beweging op de leeftijden dat er iets was gebeurd wat nog aandacht behoefde. Door dingen uit te spreken gebeurde er van alles bij de paarden. Als het onderwerp was afgerond liepen de paarden weg en kon ik mijn levensweg weer verder vervolgen.
Al met al was het een hele bijzondere ervaring, die mij heel veel duidelijkheid heeft gebracht, die dingen uit het verleden heeft geheeld en me duidelijk heeft gemaakt dat ik mijn leven mag leven; ook van mijn voorouders.
Ik kijk terug op een zeer geslaagde sessie.

Afke Fokma
Trainer, Coach, Consultant

familieopstelling

by Corine on Stal Paradiso

Had geen idee wat me te wachten stond bij een opstelling en dan ook nog online, met alles wat ik gelezen had over opstellingen merkte ik dat ik best wel iets nerveus was, voor confrontatie en tevens benieuwd of dit online, via een scherm op afstand wel zou werken.

Nu kijk ik er met veel bewondering en hartverwarmend op terug..... en of het werkte, het liet me weer inzien dat alles energie is, dus ook online! Ik had een ervaring gehad met vanuit het niets blinde paniek en angst om een deur waar een nieuw slot in aangebracht werd, bizar op het moment, want wat gebeurde hier en waarom?

Tijdens de online opstelling, waarin Mirjam mij goed begeleidde kwam ik tot de kern van de nare ervaring , energetisch gebeurde er zoveel, wonderlijk en fantastisch tegelijk...want met het inzicht wat ik had gekregen merkte ik ook dat er heling plaatsvond, doordat ik de situatie kon plaatsen in het toen, een ervaring uit mijn jongste kinderjaren, voelde ik het energetisch oplossen.

Een gevoel van rust en innerlijke ruimte was wat ik ervoor in de plaats kreeg.

Dank je wel Mirjam voor deze prachtige ervaring, maar ook nu wetende dat situaties zich energetisch vastzetten in ons lichaam maar dat er tools zijn om het te gaan herkennen en los te kunnen laten 🙏🏻❤️

by Anita Borst on Stal Paradiso

Bewondering en verwondering. Dit zijn de twee woorden die iedere keer weer naar boven komen als ik bij Mirjam en de paarden ben. Wat een ongelofelijk mooie energie heerst er op deze plek.
Bewondering voor hoe de paarden reageren en hoe mooi ze zijn.
Verwondering dat ik zo makkelijk mag inklikken in hun energie en daar onderdeel van mag zijn. Hun energie is voor mij 'oer'energie, energie van de bron, energie waaruit we kunnen tappen en gebruiken wat we op dat moment nodig hebben. En dit in verbinding en Liefde.
Mirjam maakt het mogelijk om met de paarden te werken. Zij is zeer respectvol met de paarden bezig, maar ook met mij. Ook zal zij altijd zorgen dat het veilig is. En heerlijk om ook met Mirjam in verbinding te zijn, de cirkel die we met elkaar en de paarden hebben.
Ik volg 'alleen maar' rijles. Maar deze lessen zijn zoveel meer dan alleen weten hoe je een paard kan berijden. Dit gaat over samenspel in verbinding. Als deze rijles-verbinding al zo diep gaat, hoe zal het dan zijn in de coaching? Ik vind het echt een aanrader om kennis te maken met Mirjam en de paarden! Ik ben in ieder geval héél blij en dankbaar!!
Harte groet van Anita Borst
familieopstelling

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»