Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 32 reviews
by Corine on Stal Paradiso

Had geen idee wat me te wachten stond bij een opstelling en dan ook nog online, met alles wat ik gelezen had over opstellingen merkte ik dat ik best wel iets nerveus was, voor confrontatie en tevens benieuwd of dit online, via een scherm op afstand wel zou werken.

Nu kijk ik er met veel bewondering en hartverwarmend op terug..... en of het werkte, het liet me weer inzien dat alles energie is, dus ook online! Ik had een ervaring gehad met vanuit het niets blinde paniek en angst om een deur waar een nieuw slot in aangebracht werd, bizar op het moment, want wat gebeurde hier en waarom?

Tijdens de online opstelling, waarin Mirjam mij goed begeleidde kwam ik tot de kern van de nare ervaring , energetisch gebeurde er zoveel, wonderlijk en fantastisch tegelijk...want met het inzicht wat ik had gekregen merkte ik ook dat er heling plaatsvond, doordat ik de situatie kon plaatsen in het toen, een ervaring uit mijn jongste kinderjaren, voelde ik het energetisch oplossen.

Een gevoel van rust en innerlijke ruimte was wat ik ervoor in de plaats kreeg.

Dank je wel Mirjam voor deze prachtige ervaring, maar ook nu wetende dat situaties zich energetisch vastzetten in ons lichaam maar dat er tools zijn om het te gaan herkennen en los te kunnen laten 🙏🏻❤️

by Anita Borst on Stal Paradiso

Bewondering en verwondering. Dit zijn de twee woorden die iedere keer weer naar boven komen als ik bij Mirjam en de paarden ben. Wat een ongelofelijk mooie energie heerst er op deze plek.
Bewondering voor hoe de paarden reageren en hoe mooi ze zijn.
Verwondering dat ik zo makkelijk mag inklikken in hun energie en daar onderdeel van mag zijn. Hun energie is voor mij 'oer'energie, energie van de bron, energie waaruit we kunnen tappen en gebruiken wat we op dat moment nodig hebben. En dit in verbinding en Liefde.
Mirjam maakt het mogelijk om met de paarden te werken. Zij is zeer respectvol met de paarden bezig, maar ook met mij. Ook zal zij altijd zorgen dat het veilig is. En heerlijk om ook met Mirjam in verbinding te zijn, de cirkel die we met elkaar en de paarden hebben.
Ik volg 'alleen maar' rijles. Maar deze lessen zijn zoveel meer dan alleen weten hoe je een paard kan berijden. Dit gaat over samenspel in verbinding. Als deze rijles-verbinding al zo diep gaat, hoe zal het dan zijn in de coaching? Ik vind het echt een aanrader om kennis te maken met Mirjam en de paarden! Ik ben in ieder geval héél blij en dankbaar!!
Harte groet van Anita Borst
familieopstelling

by Joany Oostrum MatchForce on Stal Paradiso

Sinds oktober 2020 werk ik met veel plezier samen met Mirjam, medio juni ben ik de re-integratiecoach van een oud deelnemer van haar geworden, met veel plezier en succes heeft hij de deelname bij Mirjam ervaren.

Samen met de deelnemer waren wij opzoek naar een leuke vrijwilligersplek om langzaam weer te re-integreren op de arbeidsmarkt, de deelnemer zelf was zo enthousiast geraakt en wilde graag bij Mirjam aan de slag. Een aantal gesprekken volgde met een positief vervolg, hij werkt nu als vrijwilliger bij Mirjam.

Doordat de samenwerking zo prettig is gaat dit traject goed, we weten wat we aan elkaar hebben en als er iets aan de hand is wordt er snel gehandeld.

Warme groet,

Joany Oostrum
Re-integratiecoach/ jobcoach
MatchForce
familieopstelling

by Mary-Lou Kruijer / Bodybrainbalance.nl on Stal Paradiso

Ik heb Mirjam ervaren als een heel lief, open en authentiek persoon. Ik voelde mij meteen veilig, vertrouwd en gezien en we hebben heerlijk gespard over allerlei onderwerpen, voordat we begonnen aan de sessie. Ik vond het een erg leerzame sessie en Mirjam kan goed en beeldend uitleggen. Ze pastte de sessie moeiteloos aan aan mijn kennis en niveau en ik ervaarde het ook zeker als maatwerk, daardoor werd het een hele waardevolle sessie voor mij als coach maar ook als mens. Ook vond ik het erg fijn om te merken dat ze kan connecten op een diep niveau en dat ze haarfijn aanvoelt wat er gebeurt bij mij, maar ook bij het paard. Ik heb er erg veel van geleerd, ben enorm enthousiast en ik kom zeker terug voor meerdere workshops! Heel veel dank Mirjam en lieve Tommy <3
familieopstelling

by Ana G. on Stal Paradiso

At this moment in my life, I have a question about my studies and professional development. I registered and told Mirjam I would like to work on a question. My level of Ducth is lower-intermediate, but I wanted to give it a try using the language. We used MSTeams and the 'opstelling' tool to represent our questions/issues. Mirjam knows how far to go with the technique. Still, there was enough room and time for me to act and feel as I moved the elements. Mirjam helped me with the Dutch/English understanding too. Memories and thoughts came to light and I had insights while I interacted with the elements in the field. It was just what I needed to get awareness and help me take more steps forward. Thank you for the opportinity! Best, Ana.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»