Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 23 reviews
by G on Stal Paradiso

Miriam heeft een hele prettige energie. No nonsens en doortastend op een hele aardige en intuïtieve manier. Het was een prettige dag met ruimte voor iedereen. De paarden maakten veel duidelijk! Hele goede ervaring met voor mij nodige inzichten! Super!

by Job on Stal Paradiso

Mooie middag gehad bij Miriam op een fijne plek met 3 lieve paarden. Miriam gaat heel intuitief te werk en neemt echt de tijd om het “probleem” te doorgronden. Aanrader!

by Rose-marie Smolders on Stal Paradiso

Wonderschone sessie heb ik met Mirjam, de paarden & hond gehad. Zeer verdiepend, inzichtgevend op lagen voorbij het mentale; nog dagen getroffen door de rauwe werkelijkheid die door een zeer integere, verbonden maar ook down-to-earth werkwijze een heldere spiegel vormde. Ongelofelijk dankbaar dat Mirjam haar talent leeft, waarzinnig krachtig.

by Jolanda on Stal Paradiso

Tijdens mijn sessie maakte Mirjam gebruik van het medicijnwiel, zodat ik alle fases van mijn leven vanaf geboorte tot heden doornam. Tijdens de sessie reageerden haar paarden en Mirjam legde dan uit waarop ze reageerden. Dit was raak en kloppend! Haar kleine pony was aandoenlijk lief en ze nodigde mij uit om haar te knuffelen, de grotere paarden hebben me echt geholpen om mijn leven maar in balans te zien en ik kijk nu al uit naar mijn tweede sessie binnenkort. Mirjam is een goede coach waar ik ook fijne gesprekken mee heb. Ik ben blij dat ik deze therapie nu ben tegengekomen.

by Deelnemers groep Natuurlijk Leiderschap met Paarden on Stal Paradiso

Bedankteksten van de deelnemers:

‘Wat een liefde voor paarden en wijsheid daarin. Zo puur en oprecht’

‘Zo fijn jouw intuïtie: Zijn en meegeven!’

‘Lieve Mirjam, zo natuurlijk, zo verbonden met de natuur en met al wat er is! Dank voor je wijsheid, liefdevolle begeleiding op mijn pad!’

‘Dankjewel voor je wijsheid en speelsheid die je samen met jouw paarden aan de dag legt’

‘Je humor, je liefdevolle aanpak, je prachtige werk. Dankjewel’

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»