Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 18 reviews
by Susan Watertor on Stal Paradiso

Ik heb Mirjam ervaren als down to earth, nieuwsgierig en goed aanvoelend wanneer ze behulpzaam kan zijn in het proces. We hebben zo samen een mooie reis gemaakt. En daarnaast was het ook gewoon superleuk en gezellig.

by Anoniem on Stal Paradiso

Online workshop Opstellingen gevolgd bij Mirjam via Zoom. Zij gaf deze op vrijwillige basis voor de Walk&Talk bijeenkomst van de bibliotheek Noordwijk. Haar communicatie is direct en to the point. Ook communiceert ze door te zwijgen. Ze creëert een ontspannen en rustige sfeer.

by Dieuwke van Klink on Stal Paradiso

Op intuïtie vroeg ik Mirjam Rutten van paardencoachaanzee als mijn collega bij een van de Pony power voor kids trainingen.
Mirjam is een zeer ervaren en inspirerende paardencoach. Met kennis van mens én paard begeleid ze mensen met respect, warmte, een dosis humor en creativiteit.

Een ervaren coach en een echte sprankelende powervrouw 💪
Met een big-smile op mijn gezicht ben ik blij dat ik bij Mirjam heb aangeklopt.

by Annemieke on Stal Paradiso

‘Een aanrader! Ik leer zo veel. Het helpt mij om te leven vanuit mijn ziel. En Mirjam en Jet zijn super! dankbaar dat ik dit mag ervaren en leren.

by Lau on Stal Paradiso

Wat een super fijne coach is Mirjam. Ze voelt precies wat er nodig is. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik nog steeds dagelijks veel aan heb.. Ik kom graag terug.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»