Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 59 reviews
 by mirjam

Hele fijne plek om te zijn. En wat een geweldig dierenrijk!! Ik heb een heel goed inzicht gekregen en duidelijkheid over mijn werk gerelateerde vraag. Mirjam heeft mij goed geholpen, vooral met het uitzoeken van de juiste vraag. Daar kwamen al de nodige antwoorden uit. Maar het opstellen met gebruik van de paarden is heel bijzonder. Ik was in tranen. Heel erg veel speciale dank voor haar geweldige Tommy, Robin, Rover en de lieve hond.

 by Fabienne

Als je werken met de paarden wilt ervaren, is het een fijne plek om te zijn. Wat een kracht om samen te werken met die dieren. De dag zelf verliep wat chaotisch. Omdat het precair werk is, moest ik daar even aan wennen. Maar het maakte wel dat het heel gezellig, relaxed en licht was. Ik deed mee als representant.

 by Jacqueline

Op 7 april een heerlijke opstellingendag met paarden mogen beleven met Mirjam Rutten! Wat blij werd ik van de mooie plek, de liefdevolle, gepassioneerde en zeer ervaren begeleiding van Mirjam, de inzichten en natuurlijk de prachtige paarden! Ik deed mee als representant.

 by Sasja

Het was heerlijk om bij Mirjam en de paarden en de andere dieren te gast te zijn voor een aantal opstellingen. Het heeft heel wat in beweging gebracht en het was zowel fijn als confronterend om samen met Mirjam en de paarden in de paddock te ervaren wat er zichtbaar wil worden en in beweging is. Mirjam vertaalt dat wat de paarden laten zien op een prettige en herkenbare manier.
Ook tijdens een eerdere workshop die ik bij haar volgde vond ik de begeleiding van Mirjam deskundig en warm.

 by Kitty

Workshop Opstellingen met Paarden

In een ontspannen en veilige setting zijn er diverse opstellingen gedaan deze dag, bleken we als groep een gemeenschappelijke factor te hebben, terwijl niemand elkaar vooraf kende. Als representant krijg je soms inzichten bij een opstelling van jezelf of van iemand anders, je komt een stukje verder in je proces. Ik kon zaken (eindelijk) gaan loslaten door de inzichten. Een proces waar ik al 16 jaar mee bezig was, waar nu wat schot in kwam. En een gevoel van erkenning bracht het me.

 by Marion

Burn-out traject

Nadat ik vastliep in het reguliere aanbod door lange/gesloten wachtlijsten en mijn ervaringen ongrijpbaar waren, kwam ik in het najaar 2022 in aanraking met Paardencoach therapie. Na een aantal fijne telefoongesprekken met Mirjam, koos ik voor het lange traject en dat was voor mij een schot in de roos!

De therapie heeft mij heel veel inzichten gegeven in hoe patronen verliepen en hoe ik die dan kon doorbreken en loslaten. Het was soms heel schokkend, confronterend, emotioneel en verwarrend, maar Mirjam loodste mij rustig met goede uitleg door alle situaties heen, geen vraag was haar te gek! Mirjam heeft mij in het gehele traject heel goed begeleid, door goed overzicht te houden wat er met mij gebeurde en door te vragen wat ik ervaarde en voelde en zij daar goed op kon inspelen.

Wat ik als fijn heb ervaren met Mirjam is dat zij niet volgens vast gestelde patronen werkt. Zij overziet de situatie op dat moment en maakt dan een keuze vanuit het moment (in overleg) welke richting of stappen er gezet kunnen worden voor het verdere proces. En wat ik ook heel fijn heb gevonden is; dat Mirjam vooral mens blijft tijdens. de therapie, even die ondersteunende hand op je rug of een arm om je heen en bij (diepe) emoties, haar armen om je heen slaan (dat heb ik als zeer troostend en ondersteunend ervaren).

Mirjam en haar paarden hebben mij laten zien en voelen wat er in het verleden lag en hoe ik daar het beste mee om kan gaan en waar ik nu sta en waar mijn leermomenten liggen en vooral wie ik ben diep van binnen en vanuit mag leven. Mirjam heeft mijn de mogelijkheden aangereikt en ik neem het in mijn hart mee als een fijne waardevolle heling.

Dankjewel team Mirjam.

Groetjes, Marion.

 by Anoniem

Workshop Opstellingen met Paarden

Ik vond het een magische ervaring! Zoveel indrukken. Prachtig om de dynamiek met de paarden te mogen ervaren. Het is voor mij heel verhelderend geweest. Niet eens zo zeer nieuwe informatie, maar wel nieuwe inzichten. Heel mooi! Ik plaatste mezelf tussen mijn ouders en mijn broertje/zusje. Ik wist niet eens duidelijk waarom... 's Avonds appte mijn moeder mij of ik wist of mijn zusje iets afwist van de relatiemoeilijkheden van mijn broertje. Ik dacht waarom vraagt ze dat hem zelf niet? En tegelijkertijd moest ik lachen... want dit was wel een heel duidelijk voorbeeld van hoe ik als doorgeefluik tussen hen kan fungeren. .... Bedankt universum voor deze heldere eyeopener! 😉

Toen ik thuis kwam wist ik eigenlijk niet of het verstandig zou zijn om het hier met mijn ouders over te hebben. De volgende dag ben ik naar ze toe gegaan en ik had totaal geen behoefte om dit te bespreken. Ik hou het liever voor mezelf. Kun jij daar nog iets over zeggen? Laat je de rest over aan het universum of is het voor de verwerking juist handig om bepaalde inzichten te delen met elkaar?

Verder was ik heel verrast over welke kant het opging. Ik was niet heel erg met de mannenlijn uit mijn familie bezig, maar misschien is die toch van meer invloed dan ik dacht.

Heel erg bedankt voor de mooie ervaring. Ik zou graag nog eens mee doen, maar voorlopig even genoeg voer om te laten bezinken voor mij!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»