Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 16 reviews
by Dieuwke van Klink on Stal Paradiso

Op intuïtie vroeg ik Mirjam Rutten van paardencoachaanzee als mijn collega bij een van de Pony power voor kids trainingen.
Mirjam is een zeer ervaren en inspirerende paardencoach. Met kennis van mens én paard begeleid ze mensen met respect, warmte, een dosis humor en creativiteit.

Een ervaren coach en een echte sprankelende powervrouw 💪
Met een big-smile op mijn gezicht ben ik blij dat ik bij Mirjam heb aangeklopt.

by Annemieke on Stal Paradiso

‘Een aanrader! Ik leer zo veel. Het helpt mij om te leven vanuit mijn ziel. En Mirjam en Jet zijn super! dankbaar dat ik dit mag ervaren en leren.

by Lau on Stal Paradiso

Wat een super fijne coach is Mirjam. Ze voelt precies wat er nodig is. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik nog steeds dagelijks veel aan heb.. Ik kom graag terug.

by Meike on Stal Paradiso

Ik vind het superfijn dat ik bij Mirjam mag komen een keer per week om Robin te verzorgen. Dat is voor mij een lichtpuntje in de week. Robin en ik gaan samen het bos en de duinen in. Ik rijd niet meer op hem maar toch is het altijd erg leuk!

by Anoniem on Stal Paradiso

Mirjam, ik wil je bedanken, bedankt voor de mooie tijd met de paarden en vooral natuurlijk met (wild) Rover, dankzij jou kon ik heerlijk in de steppen van Mongolië galopperen en dat was een geweldig gevoel.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»