Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 50 reviews
 by Eugenie

Onlangs bij Mirjam mijn eerste opstelling gedaan. Het was direct een heel fijn contact, Mirjam geeft je het gevoel datje welkom bent, dat alles kan en mogelijk is zonder enige tijdsdruk. We hadden een mooie groep dames en in combinatie met de paarden, die een prominente rol innamen bij deze opstelling, was dit een ervaring die mij lang bijblijft!! Dank Mirjam!

 by Daniëlle

Prachtig hoe de paarden de graadmeter van de energie in de opstelling zijn en deze ondersteunen. Met een warme begeleiding van Mirjam op een hele fijne plek. Ik ben Mirjam en de paarden dankbaar.

 by Miranda Swart

Afgelopen zaterdag een familieopstellingendag gevolgd bij Mirjam tussen haar lieve paarden. Was een fijne dag, samen met 5 andere vrouwen. Mirjam heeft een open karakter, een prettig persoon die feilloos een veilig aanvoelend groepsgevoel kan laten ontstaan, zo mooi om te ervaren. Tijdens de opstellingen mag alles er zijn zonder enige tijdsdruk. Kortom een aanrader voor ieder die het een keer wil ervaren!

 by Aram

Een opstelling met paarden meegedaan en mijn vraag is opgesteld. Door de zachte leiding en de 100 % aandacht van Mirjam (en de paarden!) kwam er een verrassende wending in een lastige levensvraag. Een heel nieuw inzicht. Ik vond het magisch en hartverwarmend. Een groot stuk van mijn familiegeschiedenis is op zijn plaats gevallen. Dacht niet dat dat nog mogelijk was. Dankjewel Mirjam en Rover en Tommy boy 😉 en de mede representanten!


 by Miranda v.d. Schuur

Ik heb met Mirjam een online opstelling gedaan waarbij ook 7 andere representanten aanwezig waren. Tijdens deze opstelling heb ik gezien wat mijn positie is in mijn gezin van herkomst. Nu was ik er aan toe om het ten volle te zien en ervaren. En op een andere plek te gaan staan. Dit heeft mij gegeven: meer vrijheid en minder verantwoordelijksheidsgevoel.

 by Rutger Brands

Mirjam is enorm kundig en weet van de hoed en de rand. Ik heb het Burn-out/Transformatietraject als divers ervaren en afgemeten naar specifieke wensen/needs. Mirjam is een erg warm en positief persoon waar je je direct op je gemak voelt.

Veel dank, Rutger B


 by Elena

Ik heb op 24 juli meegedaan met de workshop 'Opstellingen met Paarden' als representant. Mirjam, wat heb je toch een bijzondere manier van werken. Het is zo mooi om te zien. Ik vond het weer een mooie en inspirerende dag gisteren. Het suddert nog lekker na in positieve zin. Dankjewel voor deze mooie dag.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»