Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 25 reviews
by Nicolette Bloemendaal on Stal Paradiso

We hebben prachtige leerzame middagen gehad dankzij de paarden én dankzij Mirjam. We voelen elke keer verrijking en verdieping die direct inzetbaar zijn in ons team. Ze heeft van tevoren een duidelijke opbouw gemaakt en tijdens de bijeenkomsten is er structuur met tegelijkertijd alle ruimte om andere zaken toe te laten.
Van tevoren ontvangen we de voorbereiding en na afloop een verslag. Om alles zo op een rijtje te zien is extra verhelderend en helpt om de rust te nemen om de volgende fase te overdenken. We kijken elke keer weer uit naar de volgende bijeenkomst. Dankjewel Mirjam!

by Sylvia on Stal Paradiso

Het was een zeer leerzame ontdekkingstocht met voldoende handvaten om te gebruiken in zowel mijn werk als in privé situaties. Mooi om te zien hoe de paarden een weerspiegeling geven over hoe en waar je staat. Ik ben blij dat ik deze cursus heb mogen volgen. Dank je wel Mirjam en de paarden.

by G on Stal Paradiso

Miriam heeft een hele prettige energie. No nonsens en doortastend op een hele aardige en intuïtieve manier. Het was een prettige dag met ruimte voor iedereen. De paarden maakten veel duidelijk! Hele goede ervaring met voor mij nodige inzichten! Super!

by Job on Stal Paradiso

Mooie middag gehad bij Miriam op een fijne plek met 3 lieve paarden. Miriam gaat heel intuitief te werk en neemt echt de tijd om het “probleem” te doorgronden. Aanrader!

by Rose-marie Smolders on Stal Paradiso

Wonderschone sessie heb ik met Mirjam, de paarden & hond gehad. Zeer verdiepend, inzichtgevend op lagen voorbij het mentale; nog dagen getroffen door de rauwe werkelijkheid die door een zeer integere, verbonden maar ook down-to-earth werkwijze een heldere spiegel vormde. Ongelofelijk dankbaar dat Mirjam haar talent leeft, waarzinnig krachtig.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»