Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 39 reviews
 by Hanke

Ik deed voor het eerst mee aan familieopstellingen op een zeer zonnige najaarsdag. Geen idee wat ik kon verwachten maar gewoon ervaren als representant wat dit met mij zou doen. Na één opstelling was ik direct al enthousiast het is heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt. Mooie ervaring rijker in een hele fijne en prettige omgeving. Mirjam neemt iedereen goed mee op deze bijzondere reis. Ik kom zeker nog een keer terug.

 by Anoniem

Ik deed mee aan de workshop opstellingen met paarden en bracht als vraag in hoe ik mij happy blijf voelen in mijn werk in het familiebedrijf waarvan ik mede-eigenaar ben. Na de opstelling heb ik helderheid gekregen in dynamiek die in de familie zit en hoe die zich in het werk mede laat zien. Nu kan ik makkelijker keuzes maken in wat ik wel en niet doe en hoe ik mijn koers uitzet. In elk geval heb ik nu al meer ruimte gevonden om dingen voor mezelf te doen.
Ik heb er dus heel veel aan gehad en heb ontzettend genoten. Je hebt een leuk plekje en bent een heel leuk mens. Ik weet zeker dat we elkaar nog wel gaan zien/spreken.

 by Susan Huisman

Absoluut een aanrader, Mirjam is een fijn persoon, eerlijk, duidelijk, luistert echt naar je en weet waar ze mee bezig is. Het is ook heel veilig met de paarden. De paarden zijn heel lief.
Het is een prachtige, rustige locatie. Je voelt je daar echt welkom.

Voor mij was het allemaal nieuw. Ik heb eerst een paar keer meegedaan als Representant bij Opstellingen met de paarden.
Mooi om mee te maken. En dan gebeurt er ook al van alles in je eigen systeem.
Afgelopen week ben ik zelf aan de slag gegaan, als Vraagsteller.
Mirjam heeft mij goed begeleid, eerst telefonisch en ook op de dag zelf.
We hebben samen een vraag gemaakt en in het veld werd het duidelijk.
Ik wil de representanten bedanken en vooral de paarden.

Ik kijk echt terug op een mooie dag met een bijzondere ervaring en ik kan er mee verder.
Ik wil zeker een keer terugkomen, omdat ik Mirjam haar werkwijze prettig vind, de paarden zijn heel puur en eerlijk en fijn om mee te werken.

 by Diana

Ik heb net een online meditatie gevolgd: de Soul Retrieval.
Dit omdat ik al een poosje op zoek bent naar waarom ik een hele negatieve emotie met me meezeul.
Ik had echt geen idee waar deze negatieve gedachte vandaan kwam. Wist dat het van lang geleden was dat wel.
Door de meditatie heb ik inzicht gekregen waar deze emotie vandaan komt.
Heel bijzonder, ging er zo onbevangen en zonder verwachtingen in.
Ik weet nog niet wat dit met me gaat doen maar ben heel benieuwd.

 by Marion van der Plas

Op 18 juli deed ik als vraagsteller mee aan de workshop opstellingen met paarden. Mirjam heeft een mooie plek voor haar en de paarden en ik voelde me gelijk ontspannen. Samen met de andere deelnemers vormden we een gezelschap alsof we elkaar al langer kenden. De paarden hebben hard gewerkt om te laten zien wat er voor mij te doen is in een situatie waar ik niet uitkwam. Na deze workshop kon ik de zaken in een ander perspectief plaatsen en komt er weer beweging. Het weer was op deze dag ook fantastisch. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen. Mirjam en de rest van de groep op die dag, bedankt! Met elkaar is het voor mij een onvergetelijke dag geweest en kom graag nog een keer terug.

Marion

 by Annebert

Met een aantal vriendinnen hebben we ons opgegeven voor een cursus basisprincipes familieopstellingen. Door corona werd de cursus helaas onderbroken, daarna opgesplitst in meerdere groepjes en toen hebben we de eindoefening niet meer met elkaar kunnen doen. Erg jammer. Twee van ons hebben wel het laatste dagdeel gedaan en dat was erg interessant. Blij dat ik daarmee de cursus op een goede en bevredigende manier heb kunnen afsluiten. Het eerste deel van de cursus was theoretisch en ik miste juist het gevoel om dieper op de familieopstelling in te gaan. Dat is meer dan goedgemaakt tijdens het laatste deel. Dank Mirjam voor die ervaring. Die had ik niet willen missen.

Annebert

 by Afke Fokma

Ik heb ervaring met opstellingen met mensen van de meest uiteenlopende onderwerpen, maar had nog nooit een opstelling met paarden meegemaakt.
Mirjam heeft me opgehaald bij de parkeerplaats en we hebben eerst rustig de tijd gehad om kennis te maken. Vervolgens heb ik kennis gemaakt met de kudde.
Voor de opstelling werd gebruik gemaakt van het medicijnwiel, waarbij ik onder begeleiding van Mirjam en in aanwezigheid van de kudde mijn leven heb doorlopen van geboorte tot nu en nog een bezoek heb gebracht aan mijn voorouders.
Tijdens het doorlopen van mijn leven kwamen de paarden in beweging op de leeftijden dat er iets was gebeurd wat nog aandacht behoefde. Door dingen uit te spreken gebeurde er van alles bij de paarden. Als het onderwerp was afgerond liepen de paarden weg en kon ik mijn levensweg weer verder vervolgen.
Al met al was het een hele bijzondere ervaring, die mij heel veel duidelijkheid heeft gebracht, die dingen uit het verleden heeft geheeld en me duidelijk heeft gemaakt dat ik mijn leven mag leven; ook van mijn voorouders.
Ik kijk terug op een zeer geslaagde sessie.

Afke Fokma
Trainer, Coach, Consultant

familieopstelling

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»