Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 55 reviews
 by Kitty

Workshop Opstellingen met Paarden

In een ontspannen en veilige setting zijn er diverse opstellingen gedaan deze dag, bleken we als groep een gemeenschappelijke factor te hebben, terwijl niemand elkaar vooraf kende. Als representant krijg je soms inzichten bij een opstelling van jezelf of van iemand anders, je komt een stukje verder in je proces. Ik kon zaken (eindelijk) gaan loslaten door de inzichten. Een proces waar ik al 16 jaar mee bezig was, waar nu wat schot in kwam. En een gevoel van erkenning bracht het me.

 by Marion

Burn-out traject

Nadat ik vastliep in het reguliere aanbod door lange/gesloten wachtlijsten en mijn ervaringen ongrijpbaar waren, kwam ik in het najaar 2022 in aanraking met Paardencoach therapie. Na een aantal fijne telefoongesprekken met Mirjam, koos ik voor het lange traject en dat was voor mij een schot in de roos!

De therapie heeft mij heel veel inzichten gegeven in hoe patronen verliepen en hoe ik die dan kon doorbreken en loslaten. Het was soms heel schokkend, confronterend, emotioneel en verwarrend, maar Mirjam loodste mij rustig met goede uitleg door alle situaties heen, geen vraag was haar te gek! Mirjam heeft mij in het gehele traject heel goed begeleid, door goed overzicht te houden wat er met mij gebeurde en door te vragen wat ik ervaarde en voelde en zij daar goed op kon inspelen.

Wat ik als fijn heb ervaren met Mirjam is dat zij niet volgens vast gestelde patronen werkt. Zij overziet de situatie op dat moment en maakt dan een keuze vanuit het moment (in overleg) welke richting of stappen er gezet kunnen worden voor het verdere proces. En wat ik ook heel fijn heb gevonden is; dat Mirjam vooral mens blijft tijdens. de therapie, even die ondersteunende hand op je rug of een arm om je heen en bij (diepe) emoties, haar armen om je heen slaan (dat heb ik als zeer troostend en ondersteunend ervaren).

Mirjam en haar paarden hebben mij laten zien en voelen wat er in het verleden lag en hoe ik daar het beste mee om kan gaan en waar ik nu sta en waar mijn leermomenten liggen en vooral wie ik ben diep van binnen en vanuit mag leven. Mirjam heeft mijn de mogelijkheden aangereikt en ik neem het in mijn hart mee als een fijne waardevolle heling.

Dankjewel team Mirjam.

Groetjes, Marion.

 by Anoniem

Workshop Opstellingen met Paarden

Ik vond het een magische ervaring! Zoveel indrukken. Prachtig om de dynamiek met de paarden te mogen ervaren. Het is voor mij heel verhelderend geweest. Niet eens zo zeer nieuwe informatie, maar wel nieuwe inzichten. Heel mooi! Ik plaatste mezelf tussen mijn ouders en mijn broertje/zusje. Ik wist niet eens duidelijk waarom... 's Avonds appte mijn moeder mij of ik wist of mijn zusje iets afwist van de relatiemoeilijkheden van mijn broertje. Ik dacht waarom vraagt ze dat hem zelf niet? En tegelijkertijd moest ik lachen... want dit was wel een heel duidelijk voorbeeld van hoe ik als doorgeefluik tussen hen kan fungeren. .... Bedankt universum voor deze heldere eyeopener! 😉

Toen ik thuis kwam wist ik eigenlijk niet of het verstandig zou zijn om het hier met mijn ouders over te hebben. De volgende dag ben ik naar ze toe gegaan en ik had totaal geen behoefte om dit te bespreken. Ik hou het liever voor mezelf. Kun jij daar nog iets over zeggen? Laat je de rest over aan het universum of is het voor de verwerking juist handig om bepaalde inzichten te delen met elkaar?

Verder was ik heel verrast over welke kant het opging. Ik was niet heel erg met de mannenlijn uit mijn familie bezig, maar misschien is die toch van meer invloed dan ik dacht.

Heel erg bedankt voor de mooie ervaring. Ik zou graag nog eens mee doen, maar voorlopig even genoeg voer om te laten bezinken voor mij!

 by Barbara

Workshop Opstellingen met Paarden

The experience with Mirjam and her horses was simply amazing. It unblocked layers that were preventing me to be in contact with my feeling. The inner process is still working inside, cause it opened up my deepest feelings and wishes. Mirjam was welcoming since the very first contact we had by email and so it was during the set up. She helped on clarify the topic I wanted to face while within me everything was confused. This is experience is a turning point for my personal development. I would never forget the beautiful ladies who share the day.
For sure I will keep myself in contact with Mirjam. In this very moment I just feel to thank you infinitely.

 by Anouk Snel

Cursus Systemisch werken met Paarden

Ik was op zoek naar een basiscursus systeem opstellingen. Deze was dan ook nog eens met paarden dus voor mij echt een bonus. Gedurende de vijf avonden heb ik samen met de medecursisten kunnen voelen en ervaren hoe het is om verschillende systemen in te zetten. Wat een krachtig instrument! En hoe mooi is het dat de paarden hierin vrij mogen bewegen en door bepaald gedrag laten zien wat er speelt. Er is weer eea in beweging gezet. Mirjam werkt vanuit thema’s en kijkt wat iedere situatie of vraag/probleem op dat moment nodig heeft.
Het heeft me weer een stapje verder in m’n persoonlijke ontwikkeling gebracht.

 by Eugenie

Onlangs bij Mirjam mijn eerste opstelling gedaan. Het was direct een heel fijn contact, Mirjam geeft je het gevoel datje welkom bent, dat alles kan en mogelijk is zonder enige tijdsdruk. We hadden een mooie groep dames en in combinatie met de paarden, die een prominente rol innamen bij deze opstelling, was dit een ervaring die mij lang bijblijft!! Dank Mirjam!

 by Daniëlle

Prachtig hoe de paarden de graadmeter van de energie in de opstelling zijn en deze ondersteunen. Met een warme begeleiding van Mirjam op een hele fijne plek. Ik ben Mirjam en de paarden dankbaar.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»