Reviews

Het is fijn als je hier je ervaring achter laat zodat volgende bezoekers zich goed kunnen oriënteren en wij ons kunnen blijven verbeteren.  Hartelijk dank daarvoor!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stal Paradiso
Average rating:  
 43 reviews
 by Dorothea

Bij mij heeft de meditatie ontzettend geholpen. Ik heb vorig jaar veel traumatische ervaringen gehad. Ik heb de meditatie 2 x gedaan (met een dag ertussen) en sindsdien, nu ongeveer 10 dagen geleden is de ervaring uit mijn lijf. Ik voel weer mezelf en geniet weer. Heel erg bedankt ❤️

 by Mandy

Ik heb het burn-out traject gevolgd omdat ik was opgebrand was van een aantal hectische jaren. Een scheiding, alleenstaande moeder van een jong kind, mantelzorger voor 2 zieke ouders en tevens ongelukkig in het werk.
Via een vriendin kreeg ik Mirjam op mijn pad. Ik was gelijk enthousiast en heb vervolgens Mirjam direct opgebeld.

Door het traject te volgen, leerde ik weer in mijn eigen kracht te gaan staan. Waar ik dit even verloren was door alle gebeurtenissen in mijn leven. Ik heb geleerd om mij niet meer te laten domineren en niet meer over grenzen heen te gaan. Ook al is dit soms nog wel lastig omdat sommige dingen nou eenmaal bij jou als persoon horen. En dit geeft ook niets. De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik sneller triggers herken en hierop kan anticiperen.

Paardencoaching in combinatie met systemisch werk waren nieuw voor mij. De opstellingen met paarden was erg bijzonder. We zijn stapsgewijs te werk gegaan. Eerst naar de kern waar alles is begonnen en vervolgens naar het nu, waar de uitwerking plaatsvindt. Ik vond het een fijne manier van werken. Het geeft je nieuwe inzichten en het zorgt ervoor dat je oude patronen weet te doorbreken.

Mirjam is een fijn en liefdevol persoon. Ze luistert en heeft gedurende het coachingstraject de tijd voor mij genomen, wanneer ik dit naast de opstellingen ook nodig had. Ik heb de samenwerking als positief ervaren. Bedankt Mirjam voor alle goede zorgen.

 by Elke

Ik heb nog maar enkel losse 'dingetjes' gedaan bij Mirjam en dát was al zo waardevol en ook belangrijke inzichten door gekregen. Dus dit burn-out traject zal wel helemaal de bom zijn. Haar zorgvuldige, liefdevolle blik op burn-out, gevormd in een modulair programma wat je ook online kunt volgen op jouw tempo, passend bij de fase waar jij nu in zit bij een burn-out. En dan nog in het warme bad met de kudde van 'het paradijs' de Stal Paradiso. Je voelt echt de wijsheid en het oerinstinct van de paarden en daar haal je veel zelfkennis weer uit. En Mirjam maakt het af, met haar oordeelloosheid, alles kan en mag er zijn. In de bak is alles welkom om te onderzoeken.

 by Marijke

Ik was onbekend met opstellingen en heb daar bij Mirjam via een online workshop met nog 3 andere deelnemers mee kennis gemaakt. Ik heb het als een fijne ochtend ervaren waarbij zinvolle kwartjes gingen vallen. Het werd heel kundig en prettig begeleid door Mirjam.

Annebert

 by Hanke

Ik deed voor het eerst mee aan familieopstellingen op een zeer zonnige najaarsdag. Geen idee wat ik kon verwachten maar gewoon ervaren als representant wat dit met mij zou doen. Na één opstelling was ik direct al enthousiast het is heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt. Mooie ervaring rijker in een hele fijne en prettige omgeving. Mirjam neemt iedereen goed mee op deze bijzondere reis. Ik kom zeker nog een keer terug.

 by Anoniem

Ik deed mee aan de workshop opstellingen met paarden en bracht als vraag in hoe ik mij happy blijf voelen in mijn werk in het familiebedrijf waarvan ik mede-eigenaar ben. Na de opstelling heb ik helderheid gekregen in dynamiek die in de familie zit en hoe die zich in het werk mede laat zien. Nu kan ik makkelijker keuzes maken in wat ik wel en niet doe en hoe ik mijn koers uitzet. In elk geval heb ik nu al meer ruimte gevonden om dingen voor mezelf te doen.
Ik heb er dus heel veel aan gehad en heb ontzettend genoten. Je hebt een leuk plekje en bent een heel leuk mens. Ik weet zeker dat we elkaar nog wel gaan zien/spreken.

 by Susan Huisman

Absoluut een aanrader, Mirjam is een fijn persoon, eerlijk, duidelijk, luistert echt naar je en weet waar ze mee bezig is. Het is ook heel veilig met de paarden. De paarden zijn heel lief.
Het is een prachtige, rustige locatie. Je voelt je daar echt welkom.

Voor mij was het allemaal nieuw. Ik heb eerst een paar keer meegedaan als Representant bij Opstellingen met de paarden.
Mooi om mee te maken. En dan gebeurt er ook al van alles in je eigen systeem.
Afgelopen week ben ik zelf aan de slag gegaan, als Vraagsteller.
Mirjam heeft mij goed begeleid, eerst telefonisch en ook op de dag zelf.
We hebben samen een vraag gemaakt en in het veld werd het duidelijk.
Ik wil de representanten bedanken en vooral de paarden.

Ik kijk echt terug op een mooie dag met een bijzondere ervaring en ik kan er mee verder.
Ik wil zeker een keer terugkomen, omdat ik Mirjam haar werkwijze prettig vind, de paarden zijn heel puur en eerlijk en fijn om mee te werken.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»