Soul Retrieval

Alsjeblieft

Voel je beter en completer na 20 minuten

Loading...
Naar de Soul Retrieval

Deze Soul Retrieval is een spirituele reis door jouw innerlijke landschap. Je gaat net als Alice in Wonderland door de ‘Rabbit hole’.

Je kunt uitermate licht reizen door andere dimensies en daar de informatie ophalen die je nodig hebt. Voor jezelf of voor iemand anders.

Wanneer er heftige dingen gebeuren in jouw leven, kan er zoveel impact op jouw ziel zijn dat deze versplintert. Dit kan al gebeuren in de baarmoeder, of als je een baby bent. Je ziel raakt verloren of beschadigd. Fragmenten splitsen zich af. We noemen dit trauma. Deze fragmenten verstoppen zich of maken zich onzichtbaar. Maar zij zijn er nog wel. Wanneer er een crisis ontstaat, worden zij getriggerd en komen zij buitenproportioneel hard aan galopperen om hun steentje bij te dragen aan het overlevingsproces.

Hier kun je veel last van ondervinden. Als jij ervoor open staat, kun je tijdens de Soul Retrieval stukjes van je ziel zoeken, zichtbaar maken en weer bij jouw geheel voegen. Helen. Je kunt dit voor jezelf doen, maar ook voor iemand anders. Of voor een dier.

Degenen die depressief zijn, slecht slapen, angstig zijn of in een coma, kunnen hier enorm mee geholpen worden. Op afstand. (Wanneer je zelf ernstige psychische klachten hebt, is het beter dit niet alleen te doen.)

Naar de Soul Retrieval