7 juni: Lezing Stress Signalen bij Paarden

 

Carola van Berckel is al ruim 37 jaar werkzaam in de paarden als Instructeur, Gedragsdeskundige en Coach. Zij was één van mijn docenten aan de Holistische Academie voor Mens en Paard en daarom vind ik het een eer dat zij nu een lezing bij ons komt houden!

Zij heeft zich steeds verder ontwikkeld in het begeleiden van Mens en Paard naar Harmonie, Eenheid en Verbinding, schoolde zich o.a. bij Klaus Hempfling.
Komend uit de wedstrijdsport, heeft haar werkwijze over de wereld al vele combinaties geholpen om vanuit een ‘stuck-state’ weer in de ‘flow’ te komen. Zij is eigenaar en oprichter van Join the Horse™ geeft ‘down to earth’ trainingen en Integrated Coaching om mensen te begeleiden naar Authenticiteit en het werken van hoofd naar hart.

7 Sleutels voor het herkennen van Signalen van stress bij je paard. Observeren, herkennen is de basis van waaruit je het paard kunt begeleiden naar ontspanning kunt helpen om moedig verder te gaan. Essentieel in de je Training en in de Omgang en het Contact met je Paard.

Is jouw Paard prikkelbaar, nerveus of springt hij vaak weg?

Ontdek dan waarin jij je Paard kunt ondersteunen en begeleiden.

De avond duurt van 19.15 tot 21.30, de kosten bedragen 15,– euro p.p.

Meld je aan via dit formulier.