Thema workshops

Je hebt geen specifieke vraag om in te brengen maar je wilt verdieping omtrent een thema. Het komt regelmatig voor dat ik thema workshops organiseer. De eerstvolgende zal gaan over voeding. Naar aanleiding van het boek ‘Een koelkast vol familie’ van Thorsten Meinigeren Josienna Davidse.

Achter eten gaat vaak veel meer schuil dan alleen onszelf voeden. Voeding kan een goede dekmantel zijn voor verdriet, angst, boosheid of pijn. We gebruiken voeding dan om ons te verdoven, ons onwetend te houden of om een valse grip op het leven te houden.

Op deze manier kunnen we belemmerende voedingspatronen ontwikkelen. We eten bijvoorbeeld om leegte op te vullen of om rustig te worden. Of we proeven niet wat we eten, kunnen niet stoppen met eten of drinken of voelen niet wat we nodig hebben. Maar ook kunnen patronen ontstaan waarbij we bijvoorbeeld niet kunnen eten in aanwezigheid van anderen, geen rode of gele dingen kunnen eten, per se koffie moeten drinken, of per se géén koffie willen drinken.

Hier wil ik mij graag eens met jullie in verdiepen. De datum spreken we af als er voldoende belangstellenden zijn. Meld je je vast aan?

Kosten deelname: € 75,00 incl. koffie/thee en lekkers.

Meld je aan: