Burn-Out | Transformatie Traject

Voor iedereen die een nieuwe levensstrategie heeft te ontwikkelen (omdat het zo niet langer kan).

 

Met behulp van paardencoaching en online ondersteuning.

  • 6 sessies van tenminste 2 uur bij de paarden

  • waarvan een groepssessie 

  • waarvan een terugkommoment

  • online ondersteuning tussendoor

  • een jaar toegang tot online cursusomgeving

  • verhelderende huiswerkopdrachten

 

Sessie 1:
Met elkaar bepalen wij waar aan gaat werken. Je kunt pas gaan ‘sleutelen’ als je redelijk ontspannen bent. Misschien is het eerst nodig dat je daar tools voor aangereikt krijgt? Hoe dan ook: we zijn al in de natuur en daar doen we wat nodig is om het goede uitgangspunt voor jouw proces te vinden. Wandelen, ademhalen, bij de dieren zijn, praten en een plan maken. Een doel stellen.
We nemen alle tijd, want dit keer zal echt de onderste steen boven komen. ALLES doet er toe en samen zetten we alles op een rijtje. Hoe het was, hoe het is en hoe het zal mogen worden.
Als je er nog niet bij kan, geeft dat niets. Dan laten we sommige stukjes nog even open. Dat zal zeker gaandeweg het traject verder ingevuld kunnen worden. Je zult zien dat naarmate de tijd verstrijkt, je helderder gaat worden. Een burn-out tackel je niet met één sessie. Ook een transformatieproces heeft langer tijd nodig.

 

 

Sessie 2:
Hierin gaan we naar jouw basis. Naar jouw blauwdruk. Wie ben je, wat heeft jou gevormd, wat zijn jouw patronen en valkuilen? Daarvoor gaan we even in de tijdmachine en maken we contact met je gezin van herkomst en met hen die er toe deden toen je nog niet voor jezelf kon zorgen. Vaak nam je toen onbewust al een aantal beslissingen die je de rest van je leven meeneemt. Je ‘coping mechanismen’. We doen dit door middel van een familieopstelling.

 

 

Sessie 3:
Kernwaarden. In deze sessie bespreken we de 7 kernwaarden die jij in een huiswerkopdracht hebt bepaald en die voor jou het belangrijkst zijn. Passen deze kernwaarden bij het leven dat je lijdt? Bij de baan die je hebt? Welke wel en welke niet en hoe botst dat of gaat dat samen met de kernwaarden van anderen? Lukt het je om de zeven essenties voor jezelf boven water te halen? Of heb je er nog even hulp bij nodig? Ik ben benieuwd. Wanneer de kernwaarden helder zijn gaan we werken aan je innerlijke kracht. De kracht die je nodig hebt om deze waarden te kunnen leven. Met de paarden gaan we hierover spiegelen.

 

Sessie 4:
Een groepsmoment . Je neemt deel aan de workshop ‘Opstellingen met Paarden’. Jij mag hier een vraagstuk inbrengen waar je aan wilt werken. De kracht van de groep zal ervoor zorgen dat het stuk dat nog niet makkelijk is, verhelderd wordt en in beweging gebracht gaat worden. De workshop duurt de hele dag en is inclusief een lunch. Je ontmoet gelijkgestemden en helpt ook anderen door mee te doen als representant.

 

 

Sessie: 5 
En nu concreet: welke stappen ga je zetten? Houd ze tegen het licht. Hoe voelen de stappen? Kun je er mee vertrekken? Vaak werk ik in deze sessie met het sjamanistische medicijnwiel. Ieder begin heeft een einde en alles is cyclisch. Alle opgedane ervaringen tijdens het traject kun je op deze manier integreren met elkaar. Alle losse eindjes kun je nu aan elkaar knopen waardoor het logisch is om volgende stappen te gaan maken. Ben je er klaar voor?

 

Het terugkommoment:
Jij bepaalt wanneer je nog een laatste keer terug wilt komen. Vaak doen mensen dat als ze alweer even ‘op streek’ zijn. Na dit traject ga je òf weer aan het werk in je huidige omgeving maar dan met een andere bril op, òf je begint aan iets nieuws. Beide is spannend en daarom is het heerlijk om nog een steuntje in je rug te hebben. Voorkom dat je weer in je oude situatie belandt. Eén burn-out is genoeg.

 

 

Bovenstaande beschrijving is globaal. Het gaat hier om maatwerk. Speciaal voor jou. Zie het als een organisch en holistisch proces waarin wij steeds samen afstemmen wat het beste is voor jou. De paarden zullen hierbij vaak ingezet worden. Ook zijn tussendoor online opstellingen mogelijk. Ter ondersteuning. Het is een avontuur, een reis die jou in je verdere leven gaat helpen vanuit jouw kern te leven. Daarvoor is moed en doorzettingsvermogen nodig maar ik beloof je dat je er uitkomt als een gelukkig en vrij mens!

Prijs: 

1.498,00 (Bij zakelijke afname is dit ex. BTW).
Je kunt kiezen voor 5 termijnen van 299,60
Betaal je in een keer? dan krijg je 50,00 korting.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem graag contact op met je om verder te praten over je deelname. Als je een telefoonnummer achterlaat en een moment laat weten waarop je tijd hebt om te bellen, neem ik graag telefonisch contact met je op.

Of lees hier verder voor de meest gestelde vragen over dit programma

 

 

 

 

Heb je belangstelling? Vul dan onderstaand in. Ik neem graag contact met je op om e.e.a. te bespreken.