Verwijzers

Mirjam Rutten van Paardencoach aan Zee biedt psychosociale therapie aan volwassenen en kinderen die uitvallen of dreigen uit te vallen in de maatschappij. Indien nodig is er ook aandacht voor de familie daar omheen.

Doel:

Kinderen: in deze heftige tijd, zijn de kinderen de verliezers. Ik kijk bij ieder kind (tot 18 jaar) naar de individuele problematiek en werk naar behapbare stappen om de leefsituatie en de ontwikkeling te verbeteren. Bij voorkeur binnen een context met ouders/verzorgers en school.

Volwassenen: we werken naar het verkrijgen van inzicht in de eigen problematiek en bevorderen het probleemoplossend vermogen. Daardoor wordt de regie over het eigen leven vergroot.  Uiteindelijk zal de deelnemer lichter en luchtiger in het leven staan!
Specialisatie: burn-out preventie en herstel.

Kwaliteit:

Sinds 2005 jaar werkt Mirjam op Stal Paradiso aan de Duinweg in Noordwijk met haar paarden. Op een steenworp afstand van bos, duin en strand.
De benodigde AGB-, prestatiecodes en licenties zijn in orde waardoor de patiënt met een aanvullende verzekering (deels) voor vergoeding in aanmerking kan komen.

Voordelen:

Betaalbaar

x Geen wachtlijsten

x Laagdrempelig

x Flexibel

Voor wie is dit geschikt?

De aanpak met de paarden is met name geschikt voor mensen die al langer niet opknappen van dezelfde soort hulp. Waar geen doorbraak komt. Voor mensen die misschien minder makkelijk praten of die beter tot hun recht komen wanneer zij buiten en in beweging zijn. Ook voor kinderen is het een mooie manier van werken om uit lastig gedrag te komen. Al of niet gediagnosticeerd.

Download hand-out

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mirjam Rutten
Psychosociaal Therapeut met Paarden
Locatie: Stal Paradiso
NOORDWIJK
Tel: 06-12426108
e-mail: mirjam@paardencoachaanzee.nl
website: paardencoachaanzee.nl

Of vul onderstaand formulier in.