AI en het vinden van een goede paardencoach

Wordt het straks een wedstrijd wat groter is, het digitale vernuft of dat van de natuur?

We kunnen het alvast een beetje met elkaar testen.

Bovenstaande afbeelding heb ik laten maken met de nieuwe AI tool van Shutterstock. Ik heb ingetoetst: paardencoach en toen kon ik kiezen uit drie niet onaardige afbeeldingen, waarvan ik de meest kleurrijke heb gekozen.

Via GTPchat heb ik de volgende, ook al niet onaardige, tekst gegenereerd. De woorden die ik heb ingevoerd zijn: paardencoach, burn-out en hulp.
‘Als je op zoek bent naar hulp bij een burn-out en je wilt daarbij gebruikmaken van de hulp van een paardencoach, zijn er verschillende opties om te overwegen.
Een paardencoach kan je helpen om te ontspannen en te leren omgaan met stress en emoties, door middel van het werken met paarden. Dit kan een effectieve manier zijn om je te helpen herstellen van een burn-out en om weer in balans te komen.
Er zijn verschillende paardencoaches en -therapeuten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met burn-out klachten. Om er een te vinden die bij jou past, kun je het beste online zoeken naar paardencoaches in jouw regio en contact met ze opnemen om te kijken of hun aanpak en ervaring aansluit bij jouw behoeften.
Het kan ook helpen om te praten met mensen in jouw omgeving die ervaring hebben met paardencoaching of die ervaring hebben met burn-out herstel. Zij kunnen je mogelijk verwijzen naar een betrouwbare en effectieve paardencoach die hen heeft geholpen in het verleden.
Bij het kiezen van een paardencoach is het belangrijk om te controleren of ze de juiste opleiding en certificering hebben, en om te kijken of ze ervaring hebben met het werken met mensen met burn-out klachten. Een goede paardencoach zal ook bereid zijn om met jou te bespreken hoe hun aanpak jou kan helpen, en wat je kunt verwachten van de sessies.’

Griezelig goed eigenlijk wel. Ik zie niets verkeerds en ben het er helemaal mee eens…

RAKEN WE STRAKS ONSZELF KWIJT?

Nee natuurlijk niet als we dat niet willen. We zijn niet alleen wat we lezen, denken of zien toch zeker! Ik denk wel dat we er op moeten letten dat we blijven voelen, ons lichaam gebruiken, al onze zintuigen blijven inzetten om een zo compleet mogelijke waarneming te houden van de ons omringende wereld.

Voor mij zijn deze ontwikkelingen alleen maar een extra stimulans om de tegenhanger te blijven aanbieden:

Een mooie plek in de natuur om met dieren te werken en op een dieper energetisch niveau in verbinding te staan met alles dat er is.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.