Wat moet ik weten over het burn-out traject?

Q: Voor wie is het?
A: Voor iedereen met ‘transformatieklachten’. Daar versta ik onder dat wanneer zaken veranderen in je leven er vaak veel twijfel en onduidelijkheid ontstaat. Waardoor je labieler wordt, oude pijn naar boven komt en je belemmeringen ervaart waardoor ‘het niet meer stroomt’. Deze situatie leidt 9 tot de 10 keer tot stevige burn-outklachten.

Q: Ik wil het wel graag maar ik zie op tegen de kosten

A: Dat snap ik. Investeren in jezelf kan voelen als het nemen van een enorme hobbel. Misschien zijn jouw inkomsten nu ook minder en ben je bang dat je niet genoeg overhoudt om je te kunnen redden. Ik geloof er zelf in dat dit soort investeringen zichzelf altijd terugbetalen. Als jij je straks sterker voelt en goed in je vel zit, zal alles dat met geld verdienen te maken heeft ook weer makkelijker gaan. Je voegt waarde aan jezelf toe en dat betaalt zich straks echt weer uit. Zo heb ik dat ook zelf ervaren.

Q: Wanneer is het begin en het eind van het programma?
A: Samen bepalen wij de data in de agenda. Er zijn vijf intensieve bijeenkomsten. Steeds is er voldoende tijd tussen de sessies om dingen te laten integreren en dingen te oefenen. Soms met wat huiswerk. Gedurende deze periode krijg je tevens toegang tot online ondersteuning. We sluiten af met een terugkommoment. Jij bepaalt mee aan hoeveel tijd je nodig hebt gedurende het half jaar.

Q: Ik heb al zo veel aan mezelf gewerkt, maar het lijkt wel of ik blijf tobben
A: Heel goed juist. Dat je al zo aan de slag bent geweest. Misschien trof je toen niet de juiste persoon of paste de manier van werken niet helemaal bij je. Het verschil in werken met mij en de paarden is, dat we los komen van alles dat we met de ratio kunnen benaderen. We zijn in beweging. Ook fysiek. Met de energie van de paarden komen we veel makkelijker op de onbewuste stukken. Juist daar zitten de dingen verscholen die ons belemmeren. Je zult ècht de confrontatie met jezelf moeten aangaan. Maar juist daardoor wordt jouw fundament sterker en kun je verder bouwen. De kracht van dit traject is dat er niet volgens een vast protocol wordt gewerkt, maar dat het altijd helemaal op maat voor jou zal zijn. Precies wat je aankan om dat stapje extra te kunnen gaan zetten. In liefde en zonder oordeel.

Q: Hoeveel tijd ben ik kwijt?
A: Dit kan je voor een deel zelf invullen. De online sessies mag je zelf inplannen in mijn agenda. Je bent in ieder geval zes keer minimaal twee uur bij de paarden, waarbij het streven is dat we de vierde keer met een groep werken.

Q: Is het mogelijk in termijnen te belalen?
Ja je kunt in 5 termijnen betalen.

Q: Is er vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraar?
A: Jazeker. Als je aanvullend verzekerd bent, zijn hier mogelijkheden voor. Meer informatie hierover vind je hier.

Q: Wat kan ik met de online ondersteuning?
A: In de periode dat je gaat groeien, kan het zijn dat je je dingen afvraagt. Tijdens een sessie met de paarden is niet per sé alles in één klap duidelijk. Als je aan de knoppen gaat draaien, kunnen er ook andere dingen loskomen. Waar je van te voren nog niet zo’n idee van had. Dat kan voor vragen zorgen, of voor verwarring. Ik vind het fijn als je daarmee komt. Zodat we tussendoor ook kunnen blijven verhelderen in jouw proces.